Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul electrocasnicelor, gata oricand sa raspunda cu promptitudinea cerintelor clientiilor sai oferind servicii de inalta calitate.

Executam service pentru toate marciile de masini de spalat.Remediem orice defect aparut atat pe parte mecanica cat si electrica.

Ne deplasam la domiciliul dumneavoastra pentru reparatia masinii. Oferim de asemenea garantie pentru piesele folosite cat si pentru reparatiile executate.

Printre lucrarile pe care le executam pentru remedierea defectiunilor se regasesc reparatii/inlocuiri de: motor, programatoare mecanice sau electronice, module electronice, pompa de evacuare, electrovalva, rulmenti si semering, amortizor, hublou, garnitura hublou, fulie, curea, presostat, filtru scame, condensator pornire, carbuni motor, cuva etc.

Ca exemplu de marci de masini de spalat putem sa mentionam: Ardo, Arctic, Whirpool, Zanussi, Siemens, Gorenje, LG, Samsung, Daewoo, Miele, Beko, Ocean, Aeg, Electrolux, Alaska, Basic, Indesit, Ariston, Candy, Nei, Servis, Philips si multe altele.

Costul deplasarii  si constatarii este de 25 ron*

* valabil numai pentru Bucuresti si inprejurimi in limita a 20 km. Pentru deplasari in alte localitati se percepe o taxa de 0,2 euro / km.

Contact
Formular online

0723260645
Program
L-V: 8-22
S-D: in limita timpului disp.

*pentru weekend se percepe taxa de urgenta